Hirdetés
. Hirdetés

Sandy Bridge-alapú barebone-ok a Shuttle-től

|

Márciusban érkeznek a H67-es alaplapra építő XPC szériás barebone-ok.

Hirdetés

Az Intel Sandy Bridge lapkakészletének problémái ellenére a Shuttle úgy döntött, két új XPC szériába tartozó barebone-nal is előrukkol, amely az említett lapkakészletre épít. Az SH67H3 és az SH67H7 Európában egyaránt március végén kerül majd a boltokba.

 

A barebone-ok H67-es alaplapra építenek, és támogatják a másodikgenerációs Core processzorokat. Négy DDR3-mas memórimodullal, összesen 16 GB-ig bővíthetjük a rendszert. Egy 5,25 hüvelykes és két 3,5 hüvelykes meghajtóhely áll a rendelkezésünkre, illetve egy PCI-Express x16 kártyahely.

 

A két-két darab 3 és 6 Gbps-os SATA porttal, négy USB 3.0-ás csatlakozóval, gigabites ethernettel és mini-PCIe porttal szerelt barebone-okba egy 300 wattos tápegység került, kimenetek tekintetében pedig DVI és HDMI csatlakozókat kínálnak. Az SH67H3-mas modell nettó ára 239 euró, míg az SH67H7 251 euróért lesz majd hazavihető.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.