Hirdetés
. Hirdetés

Sharp PDA a japánoknak

|

Teljes értékű QWERTY billentyűzete mellett vonalkódolvasó is van benne. A Sharp Windows Mobile PDA-ja Japánban jelent meg.

Hirdetés

A japán Emobile mobiltelefon-társaság 3G-s szolgáltatása idén március 31-én indul. A szolgáltató legelső készülékei közét tartozik majd a Sharp Windows alapú, EM-One nevű PDA-ja. A 3G-s készülékbe Wi-Fi chipet, Bluetooth kapcsolatot és digitális tévétunert építettek. A teljes értékű QWERTY billentyűzet a képernyő háta mögül csúszik előre. A PDA beépített kamerája más telefonokhoz képest szerényebb képességű, csupán 1,3 megapixeles. A készüléken a Windows Mobile 5.0-ás változata fut. A WVGA képernyő (800×480 pixel felbontás) 4,1 hüvelyk (10,41 centiméter) széles.

sharp.jpg

A PDA-ban előre telepítették az Internet Explorer Mobile, az Opera, a Word, az Excel, a Powerpoint és a Media Player mobil változatát, de PDF nézegető, képnézegető, videolejátszó program, vonalkód olvasó és szótárprogram is található rajta.

A választott konstrukciótól függően a PDA ára 39800 és 95000 jen között alakul (63 ezer-151 ezer forint). A Sharp EM-One készülék egyelőre csak Japánban és csak az Emobile mobilszolgáltatónál vásárolható meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.