Hirdetés
. Hirdetés

Sharp-Toshiba együttműködés

|

A Sharp és a Toshiba bejelentése szerint a két vállalat szövetségre lép az LCD és a félvezető üzletágakban.

Hirdetés

A bejelentés szerint az együttműködésnek köszönhetően várhatóan növekedni fog a két cég értéke, jövedelmezősége és globális versenyképessége. A szövetség lehetővé teszi, hogy a felek hatékonyabban aknázhassák ki saját erőforrásaikat: a Sharp leginkább LCD technológiáját, a Toshiba pedig a továbbfejlesztett félvezetők terén szerzett tapasztalatait. Legfontosabb technológiáik összehangolásával a Sharp és a Toshiba üzleti előnyökhöz juthat a differenciált termékek kifejlesztésén keresztül.

A Sharp és a Toshiba a 2008-as pénzügyi évben kezdi meg az együttműködést, elsőként a kölcsönös beszerzés bővítésével. A Sharp Toshibától származó LCD-khez való LSI rendszerek beszerzését, a Toshiba pedig 32 hüvelykes vagy annál nagyobb tévékhez szükséges Sharp LCD modulok vásárlását fogja növelni. A program segítségével a Sharp 2010-ben az LCD-TV-khez szükséges LSI rendszerek szükségletének körülbelül 50 százalékát, a Toshiba pedig ugyanebben az évben LCD modul szükségletének mintegy 40 százalékát elégítheti majd ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.