Hirdetés
. Hirdetés

Slágergyár a böngészőben

|

A Chrome Music Lab Song Makerével bárki saját dalokat komponálhat.

Hirdetés

Hirdetés

A Chrome Music Lab új zeneszerző eszközt adott ki. A böngésző alapú Song Maker egy sequencer, amely lehetővé teszi, hogy loopokat programozzunk az általunk kiválasztott hangszerekre, majd műveinket megosszuk másokkal.

A Google Creative Lab 2016-ban indította be a Chrome Music Labot, amelynek eddigi munkái zenék és hangzatok lejátszásához kapcsolódnak: a Sound Waves például a hangok vizuális megjelenítését segíti.

A Song Maker egy kicsit bonyolultabb, de még mindig elég egyszerű és "bolondbiztos" eszköz. Két sávból áll, az egyik a melódia, a másik a ritmus beállítására szolgál.

A Song Maker egyszerű felületén gyerekjáték a zeneszerzés.

Nem gond, ha nem rendelkezünk semmilyen zenei előismerettel: szinte bármit csinálunk, meglepően jól fog hangzani.

A hangjegyeket egérrel, billentyűzettel, vagy ujjal rajzolhatjuk meg, de MIDI billentyűzetet is rákapcsolhatunk a programra, illetve mikrofonon keresztül is beénekelhetjük a dallamot, amin utólag sokéleképpen igazíthatunk.

Érdemes kipróbálni - hátha összejön egy jó kis világsláger!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.