Hirdetés
. Hirdetés

Smart Factory ConnAction konferencia

|

Ipar 4.0 konferencia az autóipar döntéshozóinak és beszállítóinak.

Hirdetés

A világ vezető autógyárainak beszállítani valós és elérhető cél bármelyik hazai gyártóüzem számára. Ám ezért tudatos és professzionális lépéseket kell tenni a hibátlan minőségű termékek és kiszolgálás érdekében. Hogyan fejleszthetjük termelésünket csúcstechnológiát képviselő automatizálási eszközökkel költséghatékonyan? Milyen finanszírozási lehetőségek vannak, és mitől lesz sikeres egy Ipar 4.0 program?     

Végre egy konferencia az autóipari vállalatok döntéshozóinak és beszállítóinak, amelyen az egyre többet emlegetett 4. ipari forradalommal kapcsolatos kérdéseinkre választ kaphatunk, és egyúttal üzleti kapcsolatok építésére is lehetőség van: a Com-Forth ipari informatikára specializálódott csapata idén Győrött rendezi meg a III. Smart Factory ConnAction konferenciát, amely május 31-én délután kezdődik, és június 2-án zárul.

           

Audi-látogatás
Az elmúlt két év rendezvényeinek pozitív visszajelzéseire építve az idei esemény még alaposabb és változatosabb bepillantást nyújt az autóipar legújabb gyártástechnológiáiba, IoT- és informatikai trendjeibe - népszerű hazai és külföldi előadók tolmácsolásában. Az előadásokból és panelbeszélgetésekből kiderül, hogy egy magyar gyártó miképp válhat nemzetközi autógyárak megbecsült, stabil beszállítójává, miképp finanszírozhatjuk gyárunk Ipar 4.0- és IoT-fejlesztéseit, valamint az emberi tényező milyen hatással van egy adott projekt kimenetelére.

Inspirációban nem lesz hiány: a legfrissebb technológiai és gazdasági ismeretek után mindezek gyakorlati oldalát is átélhetjük a győri Audi gyárban tett látogatással. 

Networking
A konferencia további különlegessége, hogy a résztvevők szervezett találkozók keretében építhetik üzleti kapcsolataikat az autóipari megrendelőkkel, valamint a szakma további képviselőivel.

Ha úgy véli, ideje korszerűsíteni vagy még modernebbé tenni gyártási folyamatait, és ezzel piacképesebbé tenni vállalatát, akkor ez a rendezvény Önnek szól! Sokhónapnyi utánajárás helyett mindössze két nap alatt kiokosodhat az okos gyártástechnológiák hatékonyságnövelő lehetőségeiből, a szer-vezett networking-programok keretében pedig akár tizenöt-húsz új üzleti kapcsolatra tehet szert!

Kérjük, további információért és a konferenciára jelentkezéshez látogasson el a smartfactory.comforth.hu oldalra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.