Hirdetés
. Hirdetés

Sony Ericsson V630i - a tökéletes megoldás

|

A Sony Ericsson ma bemutatta a V630i készüléket, amelyet kifejezetten a Vodafone számára fejlesztett ki. A V630i a 3G-nek köszönhetően a zene és a multimédiás alkalmazások nagy sebességgel és kiváló minőségben állnak rendelkezésre.

Hirdetés

A V630i telefont az teszi valóban különlegessé, hogy támogatja a Vodafone új Radio DJ szolgáltatását. Ez egy innovatív, interaktív, valós idejű zeneszolgáltatás, amely a hallgatott zeneszámok értékelésének módszerét alkalmazva teszi lehetővé saját zenecsatornák létrehozását. Minél több zeneszámot hallgat meg és értékel a felhasználó, annál személyesebbé válik zenecsatornája. A szolgáltatás használatával a zeneszámok közvetlenül meg is vásárolhatóak. Az alapcsomag részét képező, 256 MB tárhelyű Memory Stick Micro? (M2?) kártyán akár 230 zeneszám tárolható, amelyeket a felhasználó bárhol meghallgathat a V630i készülékén. A készülékhez mellékelt sztereó headset-tel tökéletes hangminőségben élvezhetőek a kedvenc zeneszámok.

Az elsősorban zenetelefonként szolgáló V630i alkalmas a Vodafone live! által kínált sokszínű szolgáltatások kezelésére is. Ide tartozik a mobiltelevízió, a videoüzenet-kezelés és a videotelefonálás. A V630i egy olyan izgalmas telefon, amelyet élvezet használni. Azoknak a fiatal zenerajongóknak fejlesztettük ki, akik a legújabb mobiltechnológiák által kínált szabadságot és szolgáltatásokat igénylik.

A felhasználó a Vodafone Radio DJ szolgáltatásával testreszabhatja a zenecsatornákat a telefonon, sőt az éppen hallgatott műsorban lejátszott dalokat meg is vásárolhatja és letöltheti telefonjára. A V630i a 3G lehetőségeit a Sony Ericsson innovatív technológiájával egyesíti, az eredmény pedig egy gyors, interaktív, kiváló hangminőségű szolgáltatás.

A V630i az összes fontos letöltési formátumot támogató, teljes körű zenelejátszót tartalmaz. Ennek köszönhetően számos zeneszolgáltatás zenéit importálhatja a számítógépen keresztül vagy saját CD-gyűjteményéből. Kategóriájában ez az egyik első olyan telefon, amely 256 MB tárhelyű Memory Stick Micro? (M2?) kártyával kerül forgalomba, rendkívül kis helyen teszi lehetővé az adatok tárolását.

A V630i hangminősége annyira kiemelkedő, hogy a felhasználó egészen biztosan meg szeretné majd osztani zenéit barátaival is. Az MPS-60 hordozható hangszóró tökéletesen közvetíti a telefonon tárolt zenét: mindössze csatlakoztatni kell a készülékhez, és már szólhat is a muzsika! Az MPP-60 zenei csomag használatával saját hifiberendezésén hallgathatja a dalokat: segítségével csatlakoztathatja telefonját a hifiberendezéshez, miközben a mobil a tartóban töltődik.

A tökéletes otthoni hifiélmény érdekében próbálja ki az MDS-70 otthoni audiorendszert, amely nagyteljesítményű hangszórókkal felszerelt, ízléses külsejű hangerendezés. A Sony Corporation és a Sony Ericsson által kifejlesztett MDS-70 készülék tökéletes hangminősége a Sony S-Master alkalmazásának köszönhető. Ez a hifitechnológia a teljes, gazdag hang garanciája az összes terméknél, az autós audiorendszerektől egészen a televíziókig.

A V630i minden összetevője a szórakozást és a fiatalos életstílust szolgálja. Fekete színű, sportos,kontrasztosan különülnek el a narancsszínnel hangsúlyozott gombok és a készülék hátulján található hangszóró.

A kialakítás egyszerűsége tükröződik a kezelőfelületen is: a lehető legkevesebb kattintással a telefon összes funkciója elérhető. A külön zenegombnak köszönhetően a zenelejátszó mindössze egyetlen gombnyomás, függetlenül attól, hogy mit csinál éppen. A "gyorsbillentyűkkel" pedig azonnal elérheti kedvenc alkalmazásait.

A zenén túlmenően a V630i készülék digitális zoomos, 2 megapixel felbontású fényképezőgéppel, e-mail alkalmazással, teljes körű HTML-böngészővel és 1,9 hüvelykes, színes kijelzővel is rendelkezik. Az üzleti felhasználást elősegítő alkalmazások közé tartozik a szinkronizálás a számítógéppel, az eszközök és a szoftver. Azoknak, akik vezetés közben gondtalanul szeretnének telefonálni, Bluetooth headseat-ek széles válsztéka áll rendelkezésére.

A Sony Ericsson V630i készüléke kifejezetten a Vodafone-csoport számára kifejlesztett UMTS 2100 zenetelefon. A készülék várhatóan júliustól kapható hazánkban. A Radio DJ szolgáltatás jelenleg Magyarországon nem elérhető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.