Hirdetés
. Hirdetés

Sony Ericsson W580i: rázós mobil

|

A Sony Ericsson kiválogatott néhány korábbról is ismert, biztosan nyerő funkciót, és imádnivaló telefont készített.

Hirdetés

A W580i üzenete így hangzik: rázd fel magad, rázd meg a mobilodat! Mit is értünk ez alatt? Egyrészt hallgass sokzenét, másrészt légy aktív, mozogj! Ami a két gondolatot összekapcsolja, az a készülékbe épített, eddig még nem nagyon gyártott új alkatrész, a mozgásérzékelő. Finoman ívelt, mégis szögletes vonalai jól esnek a kéznek. A kipróbált példány színe tört fehérnek mondható, született Style White. A Boulevard Black és az Urban Grey változatok talán még inkább csábítóak, de a Metro Pink ne kerüljön a közelembe (szerencsére ezt csak a készülék honlapján említik).

A hátoldalán található a zöldesen elegáns SE védjeggyel és felirattal, illetve a narancsszínű W logóval lesz teljes az összkép. A W580i vékony, jól megmunkált teste szétcsúsztatható, becsukott állapotban előlapján minden gomb rajta van, kivéve az "egy szinttel lejjebb" található számbillentyűket.

w580i_front_fules.jpg

A telefon egy tökéletes MP3 lejátszó álcáját viseli. Húsz évvel ezelőtt, a legújabb sétálómagnóban hallgatva a kazettát senki nem gondolta volna, hogy ennyire stílusos lesz a jövő Walkmanje. Elsődleges funkciója - vagyis a zene lejátszása, hiszen a telefonálás már sokadrangú - természetesen egyetlen külön gombnyomással indítható.

Feltárul a lényeg - folytatás a PC World oldalán
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.