Hirdetés
. Hirdetés

Sony Ericsson W710i - walkman és telefon

|

Az új Walkman telefon első sorban az aktív életet élő sportolóknak és fitness bajnokoknak lett kifejlesztve. A 2 megapixeles kamera, az FM rádió, az EDGE technológia, az 512 MB-os Duo kártya mind- mind megtalálható a készülékben.

Hirdetés

A négysávos működésre képes W710i támogatja a GPRS, az EDGE és a Bluetooth technológiát is. Számítógépünkkel USB kapcsolaton keresztül teremhetünk kontaktust, de az infra portot is igénybe vehetjük. A WAP 2.0 böngésző alkalmas RSS hírek és HTML oldalak böngészésére is.

A 262 ezer színű TFT kijelzővel felszerelt W710i LCD-jének felbontása 176x220 képpont. A 2 megapixeles beépített kamera digitális zoom funkcióval és videofelvétel opcióval is rendelkezik. A 10 MB belső memóriát egy 512 MB-os Memory Stick Duo kártyával egészíthetjük ki.

A Walkman készülék képes az MP3, AAC, AAC+ és eAAC+ formátumok lejátszására is. Természetesen RDS kompatibilis FM rádiót is tartalmaz az egységcsomag. A fitness alkalmazásokon felül kar- és övcsipeszt is mellékel a gyártó a W710i-hez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.