Hirdetés
. Hirdetés

Speccyalista Nap 2007

|

Idén volt 25 éves a Sinclair ZX Spectrum, a nyolcvanas évek népszerű, 8-bites mikroszámítógépe. A hagyományőrző Sinclair.hu is 10 éves, ezért a kettős évfordulót a szokásosnál nagyobb év végi találkozóval ünnepelték.

Hirdetés

Még áprilisban írtunk a Sinclair ZX Spectrum huszonötödik születésnapja kapcsán a legendás mikroszámítógép informatikatörténeti jelentőségéről. Szerencsére vannak olyanok, akik nem csak az ilyen jeles napokkor foglalkoznak az oldtimer számítógéppel. Az elkötelezett Sinclair hívők hazai fellegvára, a Sinclair.HU az idén ünnepelte tizedik születésnapját, ezért az év végén a szokásosnál is nagyobb találkozót szerveztek, ahol békésen megfértek egymás mellett a korabeli nagy riválisok, a Sinclair gépek mellett a Commodore 64, Primo, Enterprise és még sok más.

Interjúnk Kardos Balázzsal, a Sinclair.HU gazdájával ezen az eseményen, a 2007-es "Speccyalista Napon" készült.

071212.speccyalista-nap-2007.jpg


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.