Hirdetés
. Hirdetés

Steve Ballmer nagy pillanatai

|

A Microsoft vezérigazgatója a videofeltöltő oldalak állandó szereplője. Április legelső napja éppen megfelelő arra, hogy válogatást közöljünk legemlékezetesebb fellépéseiből.

Hirdetés

Steve Ballmernek általában sehová sem kell kétszer bemennie, hogy észrevegyék. Nyilatkozataiból szemezgetni nem csak a Microsoft termékkibocsátásaival, de a vállalat konkurenseivel kapcsolatban is hálás feladat. Sokan kedvelik, sokan ellenszenvesnek tartják, de az biztos: ő a Microsoft egyetlen alkalmazottja, akinek jól áll, ha a földre veti magát egy MacBook Air súlya alatt, vagy asztalt borogatva esküdözik, hogy kinyírja a Google-t. Április 1-jei címlapsztorinkban Steve Ballmer néhány emlékezetes pillanatát idézzük fel - a videók élvezetéhez nincs szükség az angol nyelv ismeretére, azonban mindenki állítsa maximumra a hangerőszabályozót!

I love this company

Developers, developers, developers

Windows 1.0

Windows XP

DaDaDa

MacBook Air


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.