Hirdetés
. Hirdetés

Stratégiai RFID-együttműködés

|

A Motorola és az Intelleflex közös fejlesztésű megoldásai jövőre várhatók az autógyártásban és az egészségügyben.

Hirdetés

Együttműködés kezdődik a Motorola vállalati mobilitási üzletág RFID-divíziója és az Intelleflex, az Intelligent RFID Platform Company között. A megállapodás lényege a bővített szolgáltatáskészletű RFID-megoldások közös fejlesztése.

A két vállalat saját technológiáit egyesítve új termékplatformok kidolgozásához látott, hogy új RFID-megoldásokat kínálhasson az autógyártás, az élelmiszer- és gyógyszeripar, az elektronika, az államigazgatás, az egészségügy és egyéb ágazatok terén. Az együttműködés már felkeltette a befektetők figyelmét: az Arcapita Ventures Intelleflex C-sorozatú részvényeket vásárolt (korábban pedig a Motorola stratégiai befektetésekkel foglalkozó üzletága).

Az elmúlt évek során az RFID-technológia fő felhasználási területe a zárt láncú alkalmazások köre lett, melyek keretében az egyes vállalkozások konkrét üzleti problémák megoldására ruháznak be egy-egy technológiába. Ezen alkalmazási területek, például a nagy értékű eszközök nyilvántartása, a raktárgazdálkodás, a hűtött láncú termékforgalmazás és az alkatrész-nyilvántartás kimondottan igénylik a bővített szolgáltatáskészletű RFID-platform által kínált lehetőségeket és teljesítményt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.