Hirdetés
. Hirdetés

Sugározzunk saját műsort!

|

A Pinnacle PCTV To Go eszközével a saját tévénket nézhetjük, ahol van hálózat, vagy akár saját műsort is adhatunk.

Hirdetés

Az Axico sajtótájékoztatóján bemutatta a Pinnacle legújabb PCTV-eszközeit. Az bemutatott termékek egyik jellemzője, hogy már a digitális tévéadások vételére is alkalmasak. A Mac gépekhez két TV-vevőt jelentettek be: mind a kettő USB kivitelű, ezért egyszerű telepíteni. A Pinnacle TV for Mac DVB-T Stick digitális tévéadások vételére, a Pinnacle TV for Mac Hybrid Stick analóg pedig adások vételére alkalmas. Mindkettő tartalmazza a TimeShift funkciót.

Windows XP-hez és újabb rendszerekhez is készült digitális adások vételét teszi lehetővé az USB kivitelű tuner, a PCTV DVB-T Flash Stick. Ehhez nem kell szoftvert telepíteni, mert az már fent van az eszközön. A felvételt magán a tuneren is végezhetjük, így egyszerűen továbbítható is a a felvett anyag. Mpeg-2 vagy DivX formátumban menthetjük el a felvett műsort, az 1 gigabájtos memória mintegy 80 százalékaa áll ehhez rendelkezésre.

pctvtogo_hw_lg.jpg

A PCTV To Go rendszert használók az általuk vett televízióadást bárhol nézhetik: a PCTV To Gót valamilyen forráshoz kell csatlakoztatni, ami lehet a kábeltévé, de lehet egy DVD lejátszó is, és ezt az adást továbbítja a hálózatra. Egy otthoni hálózaton másik helységben lévő, a hálózatra csatlakozó számítógépen lehet nézni az adást. A rendszer aműsort DVD minőségben továbbítja, akár WiFi hálózaton keresztül is. Vezetékes hálózatra csatakozva az interneten is továbbíthatjuk az adást: külföldön is nézhetjük az otthoni televíziót, ha van internet-hozzáférésünk. Kétféle, vezetékes és vezetéknélküli kivitelben készül.

pctvtogo_recordings_lg.jpg

A megoldás sok lehetőséget kínál, ám valószínű, hogy komoly kritikákat is kap majd. Egy ilyen eszközzel ugyanis olyan külföldi adásokhoz is hozzájuthatunk, amelyekre itthon nem fizethetünk elő, esetleg olcsóbban, mintha itthon fizetnénk rá elő. Igazi magántévé-adónak nem megfelelő, mert egyszerre, egy időben csak egy csatorna jelének sugárzására alkalmas, azt viszont egyszerre, egy időben rengeteg helyen lehet nézni. Mivel sokféle bemenete van, ezért kis befektetéssel interneten keresztül akár helyszíni közvetítést is adhatunk ezzel az eszközzel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.