Hirdetés
. Hirdetés

Szabad szoftveres rocksztárok Budapesten - június 22-én HWSW free!

|

Különleges eseménnyel folytatódik június 22-én a HWSW free! meetup-sorozat, ahol az épp Budapesten vendégeskedő szabad szoftveres guruk tartanak majd előadásokat.

Hirdetés

Az esemény fókuszában a linuxos hálózatkezelés, illetve az arra épülő különböző megoldások állnak - a tűzfalaktól a terheléselosztásig.

Hirdetés

Az előadásblokk ezúttal hosszabb lesz a szokásosnál, tíz rövid előadást hallgathatnak meg a látogatók, így a kötetlen program este 9-kor kezdődik majd. Az est egyik sztárja David S. Miller lesz, aki a Linux kernel hálózat stack karbantartója, ebben a szerepében rengeteg hálózati kártya meghajtóját írta/írja, de a hálózati teljesítmény javulásában is kulcsszerepe van. Miller az ötödik legaktívabb Linux kernel-fejlesztőnek számít a világon, maintainerként pedig még aktívabb.

Az előadók közül Alex Gartrellt érdemes még külön kiemelni, aki a Facebooktól kap fizetést, fő feladata azonban szintén a Linux kernel hálózati képességeinek fejlesztése. A fentieken túl lesz szó hálózatvirtualizációról, a Netfilter legfrissebb újdonságairól, a hálózati naplózás rejtelmeiről, olyan előadóktól, akik nem csak használják, de fejlesztik is ezeket a technológiákat.

 

Az AnKERT-ben tartott rendezvény most is ingyenes, de regisztrációköteles. Regisztrálni az alábbi linken lehet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.