Hirdetés
. Hirdetés

Szakít a hagyománnyal a Telenor

|

Az ügyfelek ezentúl maguk állíthatják össze előfizetési csomagjukat. Ehhez persze nem árt tudni, hogy mennyit beszél, sms-ezik és mobilinternetezik az ember.

Hirdetés

Február 5-étől a Telenor – szakítva a szektorban bevett szokásokkal – új szemléletet hoz a hazai mobilszektorba, és átalakítja előfizetési csomagjait. A mobiltársaság elemezte az ügyfelek visszajelzéseit, igényeit és kéréseit, majd az eredmény alapján olyan megoldást fejlesztett, amelynek segítségével az előfizetők önállóan, rugalmasan és személyre szabva állíthatják össze tarifájukat. A Telenor MyTariff három alapelemből áll: meghatározott mennyiségű hanghívásból, sms-ből és adatforgalomból. Az adatcsomagok alapértelmezetten a legmagasabb le- és feltöltési sebességű Hipernet 4G hozzáférést biztosítják.

Az egyéni igényeknek megfelelően alakítható tarifával közel 200 kombináció hozható létre. A választott elemek függvényében minden előfizető szabadon felhasználható „extra kerethez” is jut, amelyet olyan extrákra fordíthat, mint a Deezer zene, a Telenor MyTV, e-mail és böngészés csomag stb.

A Telenor az új konstrukcióhoz átlátható webes tarifakalkulátor alkalmazást is fejlesztett, amelynek segítségével az ügyfelek akár otthonukban is megalkothatják a saját igényeikre szabott csomagot. A Telenor üzleteiben a munkatársakkal közösen állíthatóak össze az MyTariff csomagok.

Február 5-étől az új előfizetők már csak a MyTariff csomagok közül választhatnak. A meglévő ügyfelek számára szintén nyitva áll a lehetőség, de élő hűségszerződés esetén természetesen csak annak keretei között.

A hazai igényekhez igazított konstrukció a Telenor Magyarország szakembereinek munkája, a webes felületet hazai külső szakemberek fejlesztették.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.