Hirdetés
. Hirdetés

Szerződést kötött a Vodafone és az Externet

|

A megállapodás értelmében az Externet a Vodafonos mobiltelefonokra irányítja a vezetékes hívásokat.

Hirdetés

Az Externet több millió perces forgalmat és jelentős bevétel növekedést vár a terméktől.

Hirdetés

A szolgáltatás keretében az ügyfelek vezetékes telefonhívásaikat a mobiltelefonjaikra irányíthatják.

A magyar tulajdonú Externet Nyrt. 1996-ban kezdte internetszolgáltatói tevékenységét Szolnokon, mára a legtöbb szolgáltatása az ország egész területén elérhető. A társaság ADSL, mikrohullámú WaveMAX és a bérelt vonali széles sávú eléréseket biztosít. Termékpalettáján szerepel mobilinternet, VPN hálózatépítés, VoiP, CPS és vezetékes telefonszolgáltatás, szerverelhelyezés és domain regisztráció. A közlemény szerint a 2014-es év elején tovább bővíti termékportfólióját korszerű internet, telefon és informatikai szolgáltatásokkal.

Az Externet részvényei a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) "T" kategóriájában szerepelnek.

A BÉT adatai szerint a társaság 2012 első 9 hónapjában 433 millió forint árbevételt ért el, vesztesége 76 millió forint volt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.