Hirdetés
. Hirdetés

Szétkapkodják az Xboxokat?

|

A Microsoft szerint nincs elég Xbox 360 a piacon, ezért tűnik úgy, hogy a konzol eladásai a konkurencia mögött kullognak.

Hirdetés

Pénteken a Microsoft az egyik PR-cégén keresztül közölte: "a viszonteladóinktól kapott visszajelzések szerint képesek lépést tartani az Xbox 360-eladásokkal, de a nagy kereslet miatt néha időleges hiány lép fel. Igyekszünk minél előbb feltölteni a készleteket." A redmondi vállalat egyébként úgy látja, hogy nem az eladott darabszám lényeges, hanem a tartalom és a felhasználók száma is. Januárban 159 millió dollárt költöttek Xbox 360 játékokra, míg a Wii-re és a PS3-ra 131, illetve 80 millió dollárt. Kiemelkedő sikernek számított a Call of Duty 4: Modern Warfare és a Devil May Cry 4.

Az NPD Group piackutató vállalat adatai szerint februárban a játékkonzol-eladások a következőképpen alakultak az Egyesült Államokban (darabszám):
? Nintendo DS - 587 600
? Nintendo Wii - 432 000
? Sony PS2 - 351 800
? Sony PS3 - 280 800
? Xbox 360 - 254 600

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.