Hirdetés
. Hirdetés

Színes nyomtatás monokróm áron - szerződve

|

Itt az új A4-es szilárdtintás Xerox multifunkciós, a ColorQube 8900.

Hirdetés

Piacra lépésekor bemutattuk a Xerox A3-as szilárdtintás multiját, amit annak idején működés közben is megtekinthettünk. Igen meggyőző minőséget produkált, kellékanyaga a lehető leginkább környezetbarát és nagyon kedvező üzemeltetési költségeket mutatott fel – igaz, egy barlangi troll dimenzióival. Most A4-ben igyekszik hasonló alternatívát kínálni a Xerox.

 

Közepes és nagyobb munkacsoportoknak készült a Xerox ColorQube 8900 , mely ugyanazt a szilárdtintás technológiát alkalmazza, mint A3-as elődje. Ugyanazok az élénk színek láthatók tehát valószínűleg a papíron, de a lényeg hogy milyen áron. A Xerox hasonló konstrukciót kínál, mint a WorkCentre 7125 esetében, nettó 2,2 forintig is lemehet az oldalköltség – ha üzemeltetési szerződéssel béreljük a készüléket.

 

 

A „Háromlépcsős Színes Nyomatdíj” árazás teszi lehetővé, hogy a vállalkozások a kinyomtatott vagy másolt színes oldalak esetében a felhasznált színmennyiség arányában fizessenek. Ez az árazási eljárás különösen akkor vonzó, ha olyan színes irodai dokumentumokat nyomtatunk, mint például a színes logóval ellátott számlalevél és levélpapír, vagy a kisebb színes kiemeléseket és diagramokat tartalmazó szöveg.

 

Egyébiránt a szokásos vállalati biztonsági funkciókat, belső merevlemezt, 7 colos színes érintőképernyőt vonultat fel a készülék. Alapkiépítésben jár a külső tűző is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.