Hirdetés
. Hirdetés

Szintet lép a Firefox

|

Mostantól automatikusan a 64 bites változat települ az ezzel kompatibilis Windows-rendszerekre.

Hirdetés

Hirdetés

A Mozilla mostantól automatikusan a 64 bites Firefoxot tölti le azoknak a Windows-felhasználóknak, akiknek a rendszere kompatibilis ezzel a változattal.

A 64 bites Firefox 55 augusztus 8-án jelent meg, és ezentúl alapból ez települ a 64 bites Windows-kiadásokat futtató gépekre. Az egyetlen megszorítás, hogy a PC-nek legalább 2 gibatájt RAM-mal kell rendelkeznie.

A 64 bites böngésző a 64 bites operációs rendszereken nem csak a 32 bites változat memóriaigényén enyhít, de azt is lehetővé teszi, hogy több száz lapot tartsunk megnyitva, és nagyobb, bonyolultabb webes appokat futtassunk.

A Mozilla riválisai már régóta biztosítják a 64 bites változatot. A Google 2014-ben adta ki a Windowhoz és a macOS-hez a 64 bites Chrome-t, a Safari és a Internet Explorer is sok éve fut 64 bites változatban mindkét rendszeren, és az Edge-ből is van 64 bites változat.

A Mozillának nehezebben ment a régi 32 bites verzió lecserélése.  A 64 bites Windows-változattal 2012 óta kínlódott, és csak 2015 végére szülte meg a stabil kiadást, az automatikus letöltésre pedig idáig kellett várni.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.