Hirdetés
. Hirdetés

Szövegfelismerés első pillantásra

|

Létezik mindent az egyben üzleti megoldás a PDF-ekkel és a szkennelt dokumentumokkal végzett napi munkákhoz.

Hirdetés

Több tucat másik nyelv mellett magyarul is tud a 14. kiadásánál tartó Abbyy FineReader optikai szövegfelismerő (OCR-), PDF-szerkesztő és fájlkezelő szoftver. Amikor a papíron beérkezett dokumentumok feldolgozása, archiválása a feladat, nem segít semmi más, csak egy magabiztosan működő dokumentumfelismerő szoftver. Az Abbyy FineReader újragépelés nélkül képes ezeket az iratokat Word, Excel vagy más fájlformátumokba átalakítani akár 99,8 százalék pontossággal - beleértve a fejléceket, lábjegyzeteket, oldalszámozást és egyebeket is.

Hirdetés

Aligha kell magyarázni, milyen előnyei vannak a digitális irattárolásnak a papíralapú kartotékokkal szemben. A FineReader támogatja a hosszú távú archiválás szabványos formátumát, a PDF/A-t. Még igen komplex dokumentumoknál is van lehetőség a végeredmény javítására: például cellaelválasztókat lehet használni a bonyolult felépítésű táblázat struktúrájának megőrzésére. Végigfuthatunk azokon a pontokon, ahol a szoftver a szövegben vagy a táblázatokban bizonytalanságot jelez, a mentett dokumentum így százszázalékosan pontos lesz. A FineReader tanítható például speciális területekről származó kifejezésekre vagy ritka dekorációs betűtípusokra is.

Számos vállalatnál a PDF lett az információmegosztás de facto szabványa. A FineReader segítségével a PDF dokumentumok, legyenek akár szkenneltek vagy digitálisan előállítottak, hozzáférhetővé válnak az azonnali feldolgozásra. Szerkeszthető, kereshető és megjegyzésekkel látható el bármilyen PDF fájl. Könyvjelzőkkel jelölhetünk oldalakat, a szöveg egy-egy helyét vagy kifejezést, így a navigáció gyerekjáték. Címkékkel, áthúzással, aláhúzással és kiemeléssel jelölhetők a szövegrészletek, ugyanakkor a megjegyzések megválaszolását egyszerűsíti, hogy a szoftver sorba rendezi a megjegyzéseket szerző, dátum vagy állapot szerint, és követi a vita állapotát.

Az uniós adatvédelmi rendelet, a GDPR bevezetése előtt különösen aktuális megoldás, hogy a személyes adatok, bankszámlaszámok és hasonló érzékeny információk egyetlen kattintással eltávolíthatók, jelszavas védelemmel pedig korlátozható a dokumentum nyomtatása, megnyitása vagy a benne foglalt információ kinyerése.

www.ocrszoftver.hu

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.