Hirdetés
. Hirdetés

Szupergyors öntitkosító SSD

|

A Kingston Digital Europe bemutatta átlagfelhasználóknak szánt belépő szintű, új generációs NVMe PCIe SSD-jét, az A2000-et.

Hirdetés

A 2200 MB/s olvasási és 2000 MB/s írási sebességű megoldás a SATA SSD-vel elérhető teljesítmény háromszorosát nyújtja, kisebb fogyasztás és hőkibocsátás, valamint alacsonyabb ár mellett. Így ideális tárolóbővítő eszköz azoknak az Ultrabook- és notebook-, valamint kis helyigényű (SFF) PC-használók számára, akiknek fontos a gyors reagálókészség és betöltés. 

Hirdetés

A 3D NAND-technológiát használó, egyoldalas M.2- es formátumú meghajtó öntitkosító: 256 bites hardveralapú AES-titkosítással biztosítja az adatok teljes körű védelmét. A biztonságot a TCG Opal 2.0 felügyeleti megoldás is támogatja, ami számos független szoftvergyártó (pl. Symantec, McAfee, WinMagic stb.) rendszerével együttműködik. Az A2000 emellett beépített támogatást kínál a BitLockerrel használható Microsoft eDrive tárolóbiztonsági szabványhoz is.

Az A2000 NVMe PCIe SSD 250 GB, 500 GB és 1 TB kapacitással lesz hamarosan elérhető Magyarországon. Öt év korlátozott garancia és ingyenes műszaki támogatás jár hozzá.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.