Hirdetés
. Hirdetés

Tablet a legjobb helyen

|

A Computerworld csepeli otthonában látogatta meg Bagi Józsefet, hogy átadja az ajándék tabletet.

Hirdetés

A 61 éves rokkantnyugdíjas Budapest XXI. kerületében él feleségével, fiával, menyével és unokájával. Bagi úr több különböző területen is kipróbálta már magát élete során, de az utóbbi években komoly betegség miatt már nem dolgozhat.

 

József COPD-vel és magas vérnyomással küzd, ráadásul immunrendszere nagyon le van gyengülve, ezért nem tanácsos kimozdulni lakásából. Fia 3 évvel ezelőtt lepte meg egy laptoppal az olvasni, információt gyűjteni imádó édesapját, aki hamar rátalált a Computerworldre.

A számítástechnikával megismerkedve Bagi úr belevetette magát a világháló rejtelmeibe, rengeteg új tapasztalatot és ismerőst szerezve. Szenvedélyes sakkjátékosként előszeretettel játszik online ismerőseivel a világ minden tájáról. A könnyebb kommunikáció érdekében az örökifjú Computerworld olvasó most angol nyelven szeretne megtanulni.

 

Úgy érezzük tehát, hogy a Computerworld ajándék tabletje, a Wayteq xTAB-100QCR igazán jó kezekben lesz Józsefnél, aki a készülék segítségével még egyszerűbben hódolhat legújabb szenvedélyének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.