Hirdetés
. Hirdetés

Tabletértékű e-olvasó a Barnes & Noble-től

|

A könyvkereskedő május 24-én jelentheti be új, várhatóan táblagépes képességekkel is rendelkező e-könyv olvasóját.

Hirdetés

 

A Barnes & Noble könyvkereskedés várhatóan május 24-én jelenti be új e-könyv olvasóját. A cég illetékesei elemzőknek nyilatkozva azt mondták, hogy az eszköz, amely a vállalat új stratégiájának egyik alapköve lehet, nem csak e-reader, de tábla PC funkcionalitással is rendelkezik majd.

A cég már korábban is tett lépéseket annak érdekében, hogy kilépjen az egyre erősebbé váló táblagép-piacra: Nook Color olvasójuk múlt hónapban bemutatott 1.2-es szoftverfrissítése alkalmazások futtatására is alkalmassá tette az eszközt, amely immár teljes funkcionalitású e-mail klienssel és fejlett webböngészővel is rendelkezik.

A vállalat akkor azt nyilatkozta, hogy az Android OS 2.2-est futtató, új alkalmazásokkal és tartalmakkal ellátott, 249 dollárba kerülő Nook Color „árkategóriájának legjobb táblagép-élményét nyújtja".

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.