Hirdetés
. Hirdetés

Tantermekben vetítene az Epson

|

Az interaktív projektorok az aktív részvételen alapuló csoportos tanulást segíthetik elő.

Hirdetés

A technológiai fejlődés és az információéhség növekedése az oktatásban is jelen van, illetve kell, hogy legyen. Ehhez pedig modern eszközökre is szükség van: ilyenek az interaktív vagy az ultrarövid vetítési távolságú projektorok, amelyek az aktív részvételen alapuló csoportos tanulást segíthetik elő. Egy felmérés szerint az IT-döntéshozók 40 százaléka véli úgy, az oktatási intézmények nem költenek eleget a megfelelő technológiai környezetre.

Az Epson igyekszik reagálni a piacon felmerülő igényekre, ezért többek között erősen összpontosít a fentebb említett projektortípusok fejlesztésére. Az ilyen eszközökkel a tanárok és a diákok munkája is segíthető, illetve az interaktív előadásokkal a hallgatók jobban bevonhatóak a munkába.

Az új projektorok képesek 35 centiméterről 152 centiméteres képet vetíteni, ezzel kiküszöbölve az esetleg emberi árnyékok képbe lógását. Az EB-485Wi és az EB-475Wi digitális tollal használható, vetítővászon nélkül. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.