Hirdetés
. Hirdetés

Tavaszi szerverkollekció a Delltől

|

Májustól a magyar viszonteladók is kínálni fogják a Dell munkavégzésre tervezett Venue Pro tabletjeit.

Hirdetés

A Dell Magyarország új PowerEdge szervereket jelentett be Budapesten megtartott Enterprise 2014 Spring Launch rendezvényén, ahol a továbbfejlesztett PowerEdge VRTX integrált rendszer és a tavaly ősszel forgalomba hozott Venue Pro tabletcsalád is bemutatkozott.

Mindössze 15,5 col mélységű a Dell vadonatúj PowerEdge R220-as szervere, amelyet a felhasználók így kisebb rackszekrényekbe is beépíthetnek. Az Intel Xeon E3-1200 v3-as (Haswell) processzorokra épülő szerver hardverszintű, ügynök nélküli távfelügyeletét a 12. generációs iDRAC 7 kontrollertechnológia támogatja.

A múlt hónapban bocsátotta ki a Dell PowerEdge 920-as szerverét, amelynek memóriája 6 terabájtig bővíthető. Az Intel 15 magos, E7 v2-es Xeon processzoraira épülő szerver a korábbi nemzedékhez képest 50 százalékkal több processzormagot és 25 százalékkal nagyobb gyorsítótárat, a gyártó szerint átlagosan kétszer nagyobb teljesítményt, és 99,99 százalékosnál nagyobb rendelkezésre állást kínál. A kiszolgáló 1 terabájt memóriát tartalmazó konfigurációját a Dell már tanúsíttatta az SAP Hana platformjával, és folyamatban van a többnode-os, 8, illetve 16 terabájt memóriával kialakított konfigurációk tesztelése is.

 

Kilenc hónappal ezelőtt jelentette be a Dell kimondottan irodai környezetbe, távoli telephelyekre és fiókirodákba szánt, integrált infrastruktúra megoldását, a PowerEdge VRTX készüléket. A szervereket, tárolóegységeket, hálózati és felügyeleti eszközöket magába foglaló VRTX-et eddig a világ 50 országában több mint ezer szervezet vezette be, a Dell partnerei 7 ezer darabot értékesítettek a rendszerből. A gyártó most új fejlesztésekkel növelte a készülék teljesítményét és hatékonyságát. A 4 processzoros PowerEdge M820 szerverekkel a VRTX 1.3 például olyan, nagy terheléssel járó alkalmazások futtatására is képessé vált, mint az üzleti intelligencia, az adatbányászat, a vállalatirányítás (ERP), a beszállítói lánc irányítása (SCM) és az ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM). Mindehhez hibatűrő rendelkezésre állást biztosít a választható redundáns PowerEdge Raid Controller (PERC) vezérlő, a VRTX házán belül.

Májustól a Dell magyarországi viszonteladói is kínálni fogják az eredetileg tavaly ősszel bejelentett Venue Pro táblagépeket. A 8 és 11 col méretű, Windows-alapú és Microsoft Office-szal integrált táblagépek, amelyekhez opcionális billentyűzet és digitális toll is választható, az Intel Bay Trail kódnéven fejlesztett, négymagos Atom processzoraira épülnek, illetve a Venue 11 Pro Intel Core i3 és i5 processzorokkal is elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.