Hirdetés
. Hirdetés

Távnyomda a felhőben

|

A CEE Bills Kft. Remote Printing (Távnyomtatási) szolgáltatását igénybe vevő vállalatok vagy magánszemélyek egy webes felületen keresztül külső, professzionális eszközökön nyomtathatnak számlákat, üzleti leveleket vagy marketinganyagokat.x

Hirdetés

Különösen vonzó lehet e szolgáltatás a kkv-szektor, valamint általánosságban a kisebb nyomdai volument igénylő intézmények (önkormányzatok, hivatalok, nonprofit szervezetek stb.) számára.

Hirdetés

Hozzáférhetnek a nagy nyomdák szolgáltatásaihoz, kihasználva a jobb minőségű, költséghatékonyabb professzionális nyomtatás adta előnyöket, a kiegészítő szolgáltatásokat.

A nyomdák a jelenlegi kapacitásokat jobban kihasználhatják, valamint jelentős piacbővülést érhetnek el egy olyan piaci szegmensben, amelyben eddig nem voltak jelen, és amelyet a jelenlegi kereskedelmi csatornáikkal nem érnek el.

Felhő (cloud) típusú szolgáltatást valósít meg a Remote Printing szolgáltatás. Innovációs tartalma elsősorban az új szolgáltatási modellben rejlik: a nyomdai és direct mailinghez kötődő kiegészítő szolgáltatásokat felhőalapon tesz elérhetővé. (A technológiai részfeladatok – nyomdai feladatok optimalizálása, routing, technológiák szerinti queuing feladatok – is specifikus informatikai fejlesztéseket igényeltek.)

 

A Remote Printing megoldás műszakilag és üzletfejlesztési szempontból két részre bontható.


Piac elérése: a nagyszámú kis és közepes piaci szereplőt üzletfejlesztési szempontból egy "ütős" és könnyen használható webfelülettel éri el (e felület egyben a szolgáltatás elérésére is alkalmas), és lehetővé teszi, hogy a marketingtevékenység intenzív és hatékony legyen, stratégiai partnerségek jöjjenek létre, ezzel a Remote Printing integrálódik a piacot már lefedő szereplők szolgáltatási portfóliójába (channel sales, adott esetben white branding).

Technológiai szempontból a fejlesztés a különböző csatornákon (webservice, email, egyéb), illetve formátumban (PDF, XML stb.) bejövő nyomtatási jobok érkeztetését és sorba állítását, valamint a megfelelő feladatkiosztások értelmezését (például: színes/FF, kért határidők, kért egyéb szolgáltatások alapján) oldotta meg.

Az ügyfél webfelületen kap visszajelzést a feladott nyomtatások állásáról.

Nyomdák felé történő küldés: a nyomtatási jobok újrarendezése szükséges aszerint, hogy milyen a kért nyomtatási jobokhoz rendelhető nyomdai gépsorok pillanatnyi terhelése (és költsége), milyen határidőket és prioritást kértek az ügyfelek. Másfelől el kell végezni a kiválasztott nyomdai gépsorhoz illeszkedő nyomdai formátumkonverziót (ha ez szükséges), és be kell csatornázni és ütemezni a sok kis nyomdai jobot a nyomda saját ügyfeleitől kapott "nagy" feladatok közé.

A fentiek hatékony üzemeltetéséhez egyben szükséges a folyamatos visszajelzés a nyomdai kapacitások pillanatnyi állásáról és rövidtávú munkakiosztásról.

Tudjon meg többet a CEE Bills Kft. ről itt.

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.