Hirdetés
. Hirdetés

TEDxYouth Budapesten

|

A világszerte népszerű rendezvényen fiatal tehetségek mutathatják be innovatív, újító ötleteiket.

Hirdetés

Egyszerre, azonos időpontban, összesen 55 helyszínen, Amszterdamtól Tokióig rendezik meg a TEDxYouth eseményeket, amelyeken azoknak a fiataloknak hallgathatjuk meg az előadásait, akikre érdemes odafigyelni. Innovatív, újító ötleteikkel és újszerű nézőpontjukkal kitűnnek kortársaik közül.

 

 



A hazai esemény, a TEDxYouth@Budapest azokat a fiatal magyar tehetségeket és különleges személyiségeket mutatja be, akik érdekes, sokoldalú, inspiráló gondolatokkal rendelkeznek. Kíváncsiak egymásra és a világra, felfedezni, megérteni, tenni és alkotni szeretnének, hogy ezzel is előmozdítsák a pozitív változásokat a világon. Az előadók között lesz 18 éves többszörös világbajnok kajakozó, 15 éves gimnazista, aki az oktatási rendszer megreformálásáról beszél majd, nemzetközi mesemondó és földalatti üzemanyag-tartályokkal foglalkozó mérnökhallgató. Közös bennük, hogy üzenetük szakterületüktől függetlenül felszabadító és újszerű. A konferencia szervezői várják azokat is, akik nyitottak az innovatív, a hagyományostól eltérő gondolatokra, hangokra, kreatív megoldásokra, valamint hisznek abban, hogy a fiatalokkal közösen, velük párbeszédben egy jobb, élhetőbb jövő alapjait lehet megteremteni.

A Magyar Telekom a támogatás keretében biztosítja a rendezvény weboldalán követhető élő online közvetítéséhez szükséges infrastruktúrát.  A konferenciáról, programjairól és az előadókról bővebb információ a www.tedxyouthatbudapest.com weboldalon található.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.