Hirdetés
. Hirdetés

Tele a kiskassza

|

Mostantól a PC-s kasszákra fog összpontosítani a Laurel.

Hirdetés

Újabb két kiskasszára kapott típusengedélyt a Laurel Cégcsoport. Ezzel teljessé vált a Laurel Smart kiskasszacsalád, ezért a cég következő időszakban a PC-s kasszák innovációját végzi, így a nagyobb áruházak is hamarosan megkezdhetik az átállást.

Hirdetés

Mostantól a PC-s alapú pénztárgépek fejlesztésére, engedélyeztetésére koncentrál a cégcsoport – nyilatkozta a vállalat tulajdonos-ügyvezetője. Bessenyei István elmondta, elégedettek az eddigi teljesítménnyel, hiszen jelentősen előremozdították a kasszák NAV-bekötésének folyamatát. Ennek köszönhető, hogy már most sok engedélyezett online pénztárgép rendelhető.
A vezető leszögezte, nem állhat le a fejlesztés, mivel küszöbön áll a PC-s kapcsolattal rendelkező pénztárgépek adóhatósági bekötése is. A társaság ezért teljes erejével a következő, PC-kasszás feladatokra koncentrál.

A Laurel április 25-én mutatta be az első működő Adóügyi Ellenőrző Egységet Magyarországon, és 001-es számmal engedélyt is kapott a legelső, Laurel Smart kassza nevű pénztárgépre a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól (MKEH). A hatóság az elmúlt héten újabb engedélyeket adott ki, előbb az LCR Classic Jota, majd pénteken az LCR Eco Mini is megkapta a forgalmazási hozzájárulást. A kiskasszák között így most már mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő képességű és árfekvésű készüléket.


Jelenleg a hatóság honlapja szerint összesen 13 pénztárgéptípus közül választhatnak az üzletek, ezek mind a kiskasszák csoportjába tartoznak. A sorozatgyártásuk megindult, pár hónapon belül minden üzlet rendelkezhet a rendeletnek megfelelő készülékkel. A nagy áruházláncoknak sem kell már túl sokáig várniuk, mivel hamarosan PC-s kasszára is lesz majd engedély, így náluk is megkezdődhet az átállás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.