Hirdetés
. Hirdetés

Telefon méretű Windows 10-es asztali PC

|

Az InFocus cég Kangaroo nevű terméke akár egy iPadhez is csatlakoztatható.

Hirdetés

A 99 dollárba kerülő Windows 10-es PC könnyen zsebre vágható, és a hozzá adott dokkoló segítségével HDMI-n keresztül csatlakoztatható monitorokhoz. A rugalmasan használható számítógép a főként tabletekben megtalálható Intel "Cherry Trail" Atom x5-Z8500 processzor köré épül, és csupán 2 gigabájt RAM-ot tartalmaz. Kapunk hozzá még 32 gigabájtos háttértárat, egy micro SD bővítő foglalatot és egy ujjlenyomat-olvasót. Szokásos használat esetén a micro USB-n keresztül tölthető akkumulátor négy óráig bírja. A dokkolót USB 2.0, USB 3.0, HDMI és töltő portokkal szerelték fel. A termék kifejlesztésekor az alapkoncepció az volt, hogy több dokkolót vásárolunk külön billentyűzettel és egérrel, s csak a számítógép modult hordozgatjuk magunkkal. Egy Lightning-to-USB kábellel a Kangaroo-t egy iPhone-hoz vagy iPadhez is lehet csatlakoztatni, és az utóbbiak érintőképernyős monitorként használhatók egy ingyenes app segítségével.

A kevéssé ismert InFocus cég már mintegy 30 éve létezik, projektorokat és irodai környezetekbe szánt nagyméretű érintőképernyőket gyárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.