Hirdetés
. Hirdetés

Telefonálás külföldön - hazai percdíjakon

|

A Tesco Mobile ismét ügyfélbarát akciókat jelent be: július 1-jétől az EU-n belül kezdeményezett hívások is hazai percdíjon rendezhetőek.

Hirdetés

Az akcióval egyidejűleg a Tesco Mobile Kedvenc tarifa belföldi percdíja is csökken, így a Kedvenc tarifás ügyfelek egész nyáron 39 forintos percdíjon mobilozhatnak belföldön és külföldön egyaránt.

Hirdetés

Az akció már akár egy horvátországi nyaralással is jól kihasználható, de természetesen a gyakrabban külföldre járók számára is komoly előnyt jelent, bármelyik EU-ország is az úti cél Románia és az Egyesült Királyság között.

„Folyamatosan keressük a lehetőségeket ügyfeleink elégedettségének növelésére és örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen választják hosszú távra is a Tesco Mobile kártyás tarifáit.” – mondta el Kiszely László, a Tesco Mobile marketingigazgatója. „A Tesco Mobile több mint 2 éve indult el Magyarországon, ez idő alatt a piaci trendekkel szembe menve nem emeltünk percdíjainkon. Most még merészebb lépésre szántuk el magunkat: egyelőre egy nyári akció keretében, szeptember végéig az eddiginél is kedvezőbb áron telefonálhatnak ügyfeleink. Bízunk benne, hogy az akció elnyeri ügyfeleink tetszését és kényelmesnek találják az országhatároktól független díjú kapcsolattartási lehetőséget.”

 

Az akciós percdíjakat a Tesco Mobile 2014. július 1-jétől 2014. szeptember 30-áig hirdeti meg, az Európai Unió országaiból kezdeményezett alapdíjas hívásokra, mind hazai, mind 1. zónán belüli irány esetén.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.