Hirdetés
. Hirdetés

Téli örömök a Windows 10-hez

|

A Microsoft gyönyörű, ingyenes téli tapétákat tett közzé a Microsoft Áruházban.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft három csodás tapétacsomagot adott ki a Windows 10-hez, amelyeket a Microsoft Áruházból tudunk letölteni.

A témák nagyfelbontású fotókat tartalmaznak, és háttérképként használhatók az asztalon. A csomagokban csak tapétákat találunk, vizális módosítási lehetőségek vagy hangok nem kapcsolódnak hozzájuk.

A telepítésükhöz legalább Windows 10 Creators Update (v. 1703) szükséges, ami nem igazán jelent komoly megszorítást, hiszen a lfelhasználók túlnyomó többsége már rég átváltott legalább a Fall Creators Update-re.

A témák teljesen ingyenesek. Telepítésükhöz nyissuk meg a Gépházat, és kattintsunk a  Személyre szabás, majd a Témák kiválasztása elemeken. Bármilyen változtatás előtt azonban ne felejtsük el menteni saját személyre szabott témánkat.

Természetesen sokfajta témát találhatunk az operációs rendszerünkhöz az interneten, és nem nehéz a Windows 10 asztalához csinos tapétákra bukkanni. A Microsoft csomagjai azonban pofonegyszerűen letölthetők a Microsoft Áruházból, minőségük kiváló, és garantáltan nincs bennük semmilyen kártékony tartalom.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.