Hirdetés
. Hirdetés

Tenyérnyi projektor

|

A 3M bemutatta Magyarországon 11 centiméter hosszú projektorát. A cég szerint ez a világ első mikroprojektora.

Hirdetés

A 3M MPro110 hangtalan működésű, 152 grammos projektor 115 mm hosszú, 50 mm széles és 22 mm vastag. Nemcsak laptopokkal, hanem mindennel kompatibilis, ami rendelkezik kompozit videó-kimenettel és a mobilinformatikában adathordozóként szóba jöhet. A LED-es fényforrásnak köszönhetően nincs szükség külön hűtőventillátorra. A beépített világítótestek várható élettartama eléri a 20 ezer órát, amely még napi 5 óra használat mellett is 10 évnél hosszabb szervizmentességet jelent.

A parányi eszköz LCOS-technológiát használ a vetítéshez, natív felbontása 640x480 pixel, de képes fogadni az ennél nagyobb SVGA, XGA és WXGA felbontású fájlokat is. A készülék PAL és NTSC videó-formátumokat kezel, képaránya 4:3. A maximálisan vetíthető 1,2 méteres kép is a projektorok szokásos élességét adja. VGA és kompozit video bemenetekkel rendelkezik.

mikroproj.jpg
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.