Hirdetés
. Hirdetés

Terhelje a felhőre!

|

Az Akamai kiterjeszti NetAlliance Partner Programját.

Hirdetés

Miután a felhő-optimalizációban jártasságot szerző Akamai világszerte együttműködést alakított ki olyan IT vállalatokkal, mint a HP, Jive Software, Rackspace Hosting, Telefonica vagy a Verizon, következő lépésben a vezető regionális technológiai szolgáltatókkal szövetkezett. Az érintett területek és cégek a teljesség igénye nélkül: Ázsia; Európa, Közel-Kelet, Afrika és Dél- Amerika, Arturai, Boreus, DMX Technologies, Kinmax Technology és a Mikotek International.

A NetAlliance Partner Program elindításával az Akamai a hardver és szoftver integrátorokat, alkalmazás- és infrastruktúraszolgáltató vállalatokat, kereskedelmi és média platform szolgáltatókat célozza meg, arra ösztönözve őket, hogy a felhőalapú alkalmazásokat, megoldásokat egyre gyakrabban válasszák ügyfélkörük kiszolgálása során. Lehetővé teszi a nyilvános, magán vagy hibrid felhő-piacok integrált megoldásainak használatát, illetve mérhetővé válik általa az üzleti tevékenységből származó bevétel. Emellett segít csökkenteni a költségeket és hatékonyabbá teszi az adatközpontok megerősítésében végzett munkát, oly módon, hogy az adatforgalom bizonyos részét az Akamaira terheli. A tagvállalatok biztonságos internetplatformot kínálhatnak felhőalapú szolgáltatásaikban, illetve hozzáférést biztosít a piacfejlesztési forrásokhoz és az Akamai képzési programjaihoz.

Az Akamai jelenleg a digitális média szolgáltatásokra koncentrál, ezért NetAlliance Partner Programját e területre is kiterjesztette: eddig több mint 40 viszonteladó és partner csatlakozott, beleértve az elmúlt hónapban a szoftver alapú 4Caster alkalmazásokat piacra dobó Envivio-t és a Digital Rapids vállalatot, amely hardver és szoftver megoldásaival lehetővé teszi a file-alapú videó és audió formátumok összetett formátummá alakítását mind PC-ék, tabletek, mobiltelefonok és hagyományos televíziókészülékek esetében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.