Hirdetés
. Hirdetés

Téves riasztás Windows 10-ügyben

|

Egyes felhasználókat a Microsoft túl korán szólított fel a továbbfejlesztésre.

Hirdetés

Hirdetés

Továbbra is menetelesen folyik a májusi, 1903 verziószámot viselő Windows 10 terjesztése, mivel a Microsoft a hardver- és szoftverkompatibilitás biztosítása érdekében nem akarja egyszerre a felhasználók nyakába zúdítani a legújabb funkciófrissítést.

Most azonban kiderült, hogy néhány olyan felhasználó, akinek a gépén az októberi Windows 10 frissítés (v. 1809) futott, augusztus végén olyan üzenetet kapott, amely a legfrissebb, 1903-as verziószámú Windows 10 változat installálására szólította fel.

A Microsoft közleményt adott ki az ügyben, és hangsúlyozza,  hogy a felhasználók továbbra is teljesen szabadon dönthetnek a májusi frissítés telepítéséről. Aki nem érzi magát késznek rá, kattintson az értesítés jobb felső sarkában található nyílon, és ezzel eltünteti az üzenetet.

A májusi funkciófrissítéshez egyébként bárki hozzáférhet, aki a Windows Update-ben kezdeményezi a frissítések keresését. Az automatikus terjesztés azonban az ellenőrzések miatt időt igényel.

Ugyanakkor már a végéhez közeledik a következő funkciófrissítés előkészítése: a megjelenés szeptemberben várható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.