Hirdetés
. Hirdetés

Tévézés mindenhol

|

Próbálja ki július 31-ig INGYENESEN az ITT/OTT TV alkalmazást!

Hirdetés

Az ITT/OTT TV egy új, szolgáltató-független, Interneten elérhető televíziós alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy hordozható eszközein nézze kedvenc tévéműsorait. Ha úton van vagy várakozik, nem szalasztja el többé a meccset, a híradót, a kedvenc meséket. Csak kattintson az alkalmazásért és máris élvezheti kedvenc műsorait úgy, mint otthon a tévé képernyője előtt. A szolgáltatás Magyarországon bárhol, a nap bármely szakában elérhető.

Hirdetés

Technológiáját tekintve OTT (Over The Top) streaming szolgáltatás, amelyen keresztül az Internet segítségével lineáris (normál) élő TV és VOD (Video On Demand) lekérhető programokat nézhet bárhol, bármikor. Az ITT/OTT TV-vel akár hordozható eszközeivel web böngészőn, vagy applikáción keresztül nézheti kedvenc TV csatornáit, olvashatja az elektronikus (EPG) TV, újságot fürkészheti a tartalmakat és előzeteseket, mely TV csatorna programján épp mi látható, hallható.

Kipróbálásához három dolog szükséges: regisztráció az ittott.tv weboldalon, szélessávú internet és egy alkalmas eszköz, pl. iPhone vagy iPad , amelyen az ITT/OTT TV szolgáltatásait meg tudja jeleníteni.

 

Az ittott.tv-n történő regisztrációt követően arra kérjük, hogy használja néhány napig a szolgáltatást, majd töltsön ki egy kérdőívet. Csatlakozzon tesztelésünkhöz, próbálja ki az alkalmazást, töltse ki kérdőívünket! Szerkesztőségünk a 20 leghasznosabb véleményt ITT/OTT TV -előfizetéssel, exkluzív pólókkal és páros mozibelépőkkel díjazza.

Tovább a tesztre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.