Hirdetés
. Hirdetés

Tip-top portál Top-Map módra

|

Az iGo My Way szoftver magyarországi térképadatait szállító Top-Map zárt körűen működő részvénytársasággá alakult, és megújította honlapját is.

Hirdetés

A 2007 óta a Nav N Go Kft. százszázalékos tulajdonában lévő Top-Map, amely az induló magyar TMC forgalmi információs szolgáltatás adatbázisát is készíti, társasági formát váltott, egyúttal új weboldalt hozott létre. A designváltás során arra törekedtek a készítők, hogy minél közérthetőbb módon mutassák be a vállalat tevékenységét. Frissült a Térképszerkesztő funkció is, amelyen a felhasználók észrevételeiket, javaslataikat oszthatják meg a digitális térképek készítőivel.

A Térképszerkesztő oldalra már 12 közép- és kelet-európai ország térképeivel kapcsolatos felhasználói tapasztalatokat összegzi, s hamarosan több nyelven is elérhetővé válik, emellett a hozzáférhető térképek köre is bővül. Jelenleg Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Görögország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia, Törökország és Ukrajna térképeihez lehet módosítási javaslatokat tenni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.