Hirdetés
. Hirdetés

Több mint egymilliárd Prezi-megtekintés

|

Hatvan millió regisztrált felhasználó, több mint 190 millió nyilvánosan elérhető prezi bemutató a cég eddigi mérlege.

Hirdetés

A legnépszerűbb magyar startup cég, a Prezi felhő alapú prezentációs platformjával mostanra több mint 190 millió nyilvánosan elérhető prezi bemutatót hoztak létre, amelyeket összesen több mint egymilliárdszor néztek meg. További jelentős mérföldkő a cég történetében, hogy regisztrált felhasználóik száma meghaladta a 60 milliót.

Hirdetés

A növekedés részéként valamint, hogy tovább segítsék a felhasználóikat abban, hogy jobb előadók legyenek, a Prezi együttműködést kötött a digitális eszközök gyártó Logitechhel. "Világméretű közösségünk rekordszámban készít és oszt meg preziket" - mondta Árvai Péter, a Prezi társalapítója és ügyvezető igazgatója. "Az ő sikerük titka a vizuális történetmesélés: ez segít nekik kitűnni az információ tengerből, amely körülvesz minket és ahol a felsorolások sokszor egyre kevesebb tartalommal bírnak. A Logitechhel együttműködve pedig közösségünk, a Prezi-használók tízmilliói a világon, még hatásosabb prezentációkat készíthetnek és adhatnak majd elő."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.