Hirdetés
. Hirdetés

Több mint négyszáz millió mobilos Kínában

|

A kínai Informatikai Minisztérium által kiadott közleményből kiderült, hogy február végén az országban a mobiltelefon-előfizetők száma átlépte a 404 milliós határt.

Hirdetés

Az egészen pontos adatok nem állnak rendelkezésre, de ez a szám akkor is óriási. Hozzá kell azonban tenni, hogy ez nem jelenti azt, hogy 404 millió kínai állampolgár rendelkezik mobiltelefonnal - sokan ugyanis egyszerre több előfizetéssel is rendelkeznek.

Ettől függetlenül Kína rendelkezik a legnagyobb mobil piaccal, lekörözve Japánt és az Egyesült Államokat. Ráadásul a legfrissebb adatok szerint előnyét folyamatosan növeli velük szemben. Februárban 5,3 millióval több előfizetést vásároltak, mint januárban, tavaly pedig összesen 106 millió új előfizetés született.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.