Hirdetés
. Hirdetés

Többet árt, mint használ a legújabb Windows 10-frissítés

|

A KB4515384 kumulatív frissítéstől sokan a keresési funkcióval kapcsolatos hiba kijavítását várták. Ehelyett a Start menüt is elrontotta.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft megerősítette, hogy a májusi Windows 10-funkciófrissítéshez kiadott legutóbbi kumulatív frissítés elronthatja a Start menüt. Sőt, a céghez olyan panaszok is érkeztek, hogy KB4515384 kumulatív frissítés telepítése a keresési funkciót is megbolondítja.

A Microsoft közelményt adott ki, mely szerint vizsgálja a Start menü és a Windows asztali keresőjével kapcsolatos hibákat, és amint lehet, kiadja a javítást. A hónap során új kumulatív frissítések várhatók, amelyek nem csak biztonsági javításokat tartalmaznak majd; elképzelhető, hogy ezek érinteni fogják a most felfedezett hibákat is.

Ez zsinórban a Windows 10 v. 1903-höz kiadott második olyan kumulatív frissítés, amivel gondok vannak. Korábban a KB4512941 is elrontotta bizonyos rendszereken a kereső funkciót, és abnormálisan magas CPU használatot eredményezett.

A KB4515384-től, amely most a Start menüvel kapcsolatos problémákat okozza, többek közt épp ennek a hibás viselkedésnek a korrekcióját várták, de a jelek szerint ez nem igazán sikerült.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.