Hirdetés
. Hirdetés

Tömeges áttérés várható a Windows 10-re

|

Pontosan egy év múlva megszűnik a Windows 7 támogatása, ezt követően a felhasználók nem kapnak többé biztonsági frissítéseket, így nagy valószínűséggel sokan fognak áttérni az elkövetkezendő egy évben a Windows 10-re.

Hirdetés

Hirdetés

Mark Linton, a Microsoft OEM Portfolio and Product Management részlegének vezérigazgatója a TechRadarnak azt nyilatkozta, hogy a Windows 7 operációs rendszer támogatásának megszűnése (melynek dátuma 2020. január 14.) nem csupán a Windows 10 további terjedését gyorsítja fel, hanem növelni fogja a PC-eladásokat is.

A jelenleg 35 százalék körüli részesedéssel rendelkező Windows 7 nagyon lassan veszít a népszerűségéből, azonban a támogatás megszűnése (ami komoly biztonsági kockázattal jár, mivel a felhasználók nem kapnak ezt követően biztonsági frissítéseket a Microsofttól) nagy valószínűséggel jelentősen megnöveli a Windows 10-re áttérési hajlandóságot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.