Hirdetés
. Hirdetés

Toshiba StorE Art: csinos és biztonságos

|

Megjelentek a Toshiba 250, 320, 500, 640 GB kapacitással kapható új, hordozható merevlemezei.

Hirdetés

A Toshiba bemutatta a StorE Art USB 2.0 hordozható merevlemezeinek új nemzedékét, amely nem csak vonzó, stílusos külsővel, hanem teljes körű rendszermentéssel, a nagyobb biztonság érdekében jelszóvédett titkosítással és továbbfejlesztett szoftveres funkciókkal is rendelkezik.
 
A színes, szimmetrikus hullámmintával készülő StorE Art 2,5 hüvelykes merevlemezeit, beépített rázkódásvédelemmel ellátták. A StorE Art egy modell sorozat része, amelynek tagja a klasszikus megjelenésű StorE Alu, a minimalista eleganciájú StorE Steel, valamint a Secured, amely olyan fejlett biztonsági szolgáltatásokkal rendelkezik, mint például az ujjlenyomat-felismerés.

storeart.jpg


A Toshiba könnyen használható külső merevlemezei leegyszerűsítik a számítógép biztonsági mentését. A termékhez a vásárlók megkapják az NTI BackupNow EZ szoftvert, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó egyetlen kattintással biztonsági mentést készítsen rendszeréről. Az NTI BackupNow EZ használatával a teljes rendszer visszaállítható, még akkor is, ha a Windows el sem indul. Ezen felül, a szoftver végignézi a felhasználó rendszerét, és személyre szabott javaslatokat tesz a fájlok, a mappák és a teljes számítógép legjobb lefedésére, megnyugtatva ezzel a felhasználót, hogy minden fájlja biztonságban van.

A Toshiba új adathordozóit kimondottan hordozhatóságra tervezték. Tömegük mindössze 155 g, méretük nagyjából egy képeslapéval egyezik meg, valamint e hordozható merevlemezek olyan különleges funkciók segítségével viselik el a mindennapos igénybevételt, mint a belső ütésérzékelő, a fokozatos töltési technológia és a csúszásgátló talpak, amelyek révén nem mozdul el a meghajtó.

A StorE Art merevlemezek a sok hasznos funkció mellett egyértelműen a csinos és könnyen használható trendi eszközök körét erősítik.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.