Hirdetés
. Hirdetés

Toshiba: újabb próbálkozás

|

A japán gyártó a HD DVD bukása után olyan DVD-lejátszót tervez, amely felbontása miatt jobb lehet a Blu-ray eszközöknél.

Hirdetés

A japán gyártó a HD DVD év eleji bukása után most olyan DVD-lejátszó piacra dobnását tervezi, amely szuperfelbontású anyagokat is képes megjeleníteni, így ez az asztali lejátszó jobban élvezhető tartalmat szolgáltat(hat)na még a Blu-ray-eszközöknél is. Vajon a Toshiba jó elgondolással állt elő, vagy a DVD formátum kiterjesztése újabb csúfos bukással végződik?

A Toshiba az idei év elején végleg elbukta a Sonyval szemben vívott formátumháborút: a Blu-ray győzött, a HD DVD eszközök gyártása pedig végleg leállt. A japán gyártó a vereség ellenére most egy újabb ötlettel állt elő annak érdekében, hogy rivális megoldása jobb legyen a Sony technológiájánál.

A tervek szerint a Toshiba még az idén piacra dobja azt az új DVD-lejátszót, amely képes normál DVD-ket nagyfelbontásúvá "varázsolni". IEgyes források szerint a jelenlegi DVD formátummal kompatibilis eszközzel szeretné fellendíteni a piacot és a saját pénzügyeit a Toshiba, amely márciusban kihátrált a HD DVD mögül.

Kétmillió pixelt ígérnek ť


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.