Hirdetés
. Hirdetés

Tovább emelkednek a tabletek eladásai

|

Az év hátralévő részében további 17,7 százalékos növekedésre lehet számítani.

Hirdetés

A tabletes eladások igen jól alakultak az idei év első felében. Ami azt illeti, annyira jól, hogy elemzők okkal hiszik azt, hogy rövid időn belül tényleg kétszer annyi tablet talál gazdára, mint notebook. A helyzet biztató, a jövőkép pedig ígéretes

Hirdetés

A Digitimes Research szakértői szerint az év hátralévő részében a táblagépek eladásai további 17,7 százalékkal emelkednek, ami nagyjából 82,07 millió darabot jelent majd összességében. Ez megfelel a többi elemző várakozásának: jelenleg mindenki egyetért abban, hogy a táblákra fényes jövő vár. 

Egyre biztosabb az is, hogy az iPad dominanciája megszűnik: elég sok időbe telt, de végre a sok androidos tablet túlnő az Apple elképzelésén, legalábbis ami a piaci részesedést illeti (a nyereség persze már egész más téma). Az év második felében eladott tabletek több mint 50 százaléka lesz androidos, leginkább a windowsos eszközök kárára. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.