Hirdetés
. Hirdetés

Tovább erősödhet az Android

|

A szervezeti átalakításokat személyi változások követik a Google-nél.

Hirdetés

Hatalmas szervezeti átalakuláson ment keresztül a Google, amely immár az Alphabet nevű anyacég leányvállalata működik, így nem csoda, hogy ennek hatására további személyi változások is történnek. És valóban, a Google vezérigazgatója, Sundar Pichai új szenior alelnököket nevezett ki, amelyek közül mind felhasználói, mind vállalati szempontból a legfontosabb Hiroshi Lockheimer előléptetése, aki a keresőkirály Androidért, Chrome OS-ért és Chromecastért felelős alelnöke lett. Korábban ezt a jelentős pozíciót maga a vezérigazgatóvá avanzsált Pichai töltötte be.


Lockheimer 2006-ban csatlakozott a Google-hoz, és sikerrel birkózott meg csökkenő profitot termelő területek rendbetételével, valamint a tevékenységek új platformokra való kiterjesztésével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.