Hirdetés
. Hirdetés

Továbbléptünk, jön a Blu-ray

|

Steve Ballmer a Mix 08 konferencián az iPhone-hoz megjelent SDK hírét is kommentálta, és felelevenítette az őrült majomsrác figuráját.

Hirdetés

A Microsoft a forumátumháborúban a Toshibát, és így a HD DVD-t támogatta. A japán gyártó elestével azonban új lehetőségek után kell néznie a redmondiaknak. A pletykák arról szóltak, hogy a Microsoft hamarosan áttérhet Blu-rayre. A Mix 08 konferencián a Microsoft vezérigazgatója, Steve Ballmer elmondta, hogy már jó ideje dolgoznak például Blu-ray-meghajtók driveres támogatásán, ami a Windows rendszereket illeti. Ballmer hozzátette, hogy szerinte a világ továbblép. Mint mondta, a Toshiba továbblépett, és így tettek ők is, ezért támogatják a jövőben a Blu-rayt.

Ballmer arról nem ejtett szót, hogy valóban lesz-e BD-s kiegészítő az Xbox 360-hoz, azonban az Apple-nek több ügyét is kommentálta.

Amikor az iPhone-ról és az ahhoz megjelent SDK-ról kérdezték, válaszul azt felelte, hogy az Exchnage támogatása az Apple részéről segít majd még értékesebbé tenni azt. Az iPhone-nal való versenyről Ballmer azt mondta, a Microsoft kényelmes helyzetben van, ugyanis remek munkát végeznek a Windows Mobile operációs rendszerrel.

? Videó: Ballmer és a MacBook Air ť
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.