Hirdetés
. Hirdetés

Továbbra is a TSMC gyártja az Intel Atom processzorokat

|

Egy tavalyi megegyezés értelmében a TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing) gyárt Intel Atom processzorokat és szerel okostelefonokba.

Hirdetés

Bejelentették, hogy a korábbi megállapodást megerősítve, továbbra is együttműködik a két cég.

Az egyesség a két fél között az Intel számára is fontos, hiszen az eszközpiacon így nem marad minden feladattal magára. A TSMC-vel folytatott közös munka hasonlatos az Intel egyik riválisának, az Arm Holdingnak és a TSMC-nek közös üzletéhez.

Az együttműködés a TSMC-nek is hízelgő, hiszen nagyon ritka, amikor az Intel egy külső vállalkozónak engedi át termékeinek gyártását. Az üzleti megfontolás részét képezheti az is, hogy ezzel a lépéssel az Intel jobb versenypozicióba kerül az Arm Holdinggal szemben.

Az ügyletet a TSMC múlt héten tartott befektetői konferenciáján hozták nyilvánosságra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.