Hirdetés
. Hirdetés

Tudom, mennyit fizetsz idén nyáron

|

Az Európai Unió tagállamainak kormányai jóváhagyták a roamingdíjak csökkentésével kapcsolatos tervezetet.

Hirdetés

Csütörtökön a 27 EU-tagállam kormánya jóváhagyta a mobiltelefonos roamingdíjak maximált összegének tervét. Az intézkedés körülbelül 70 százalékkal csökkenti a külföldről indított, illetve ott fogadott hívások árát. A törvény szerint június végéig a szolgáltatóknak fel kell ajánlaniuk az ügyfeleknek az átállást az új tarifákra. Ez nettő 49 eurocentet jelent a külföldről indított hívások esetében, míg az ott fogadottak nettó 24 eurocentbe kerülnek.

Amennyiben az ügyfelek nem kérik az új tarifát, a szolgáltató díjszabása marad érvényben, de ez is csak három hónapig. Utána csak az eurotarifa lesz érvényes.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.