Hirdetés
. Hirdetés

Tudományos számológép a Google keresőben

|

Komoly számítások, akár hangvezérléssel is.

Hirdetés

A Google új fejlesztésének köszönhetően számításaink végeredménye már egy tudományos számológép felületen fog megjelenni. Előzőleg csak be kellett írni a keresőbe a képletet és megkaptuk az eredményt. A Microsoft Bingje még mindig ezzel a megjelenéssel dolgozik.

Google tudományos számológép

Még jobb, hogy használhatjuk a Google hangvezérléses keresőjét, mely megtalálható a mobilos keresőmotorban és a Chrome böngészőben. Ennek segítségével be tudunk vinni számítási adatokat anélkül, hogy a billentyűzethez érnénk. Ez nagyon hasznos és kézhez álló, ha olyan számításokat kell véghezvinnünk, mint a „Pi négyzetgyöke háromszor.”

Asztalra helyezve csak a Chrome-nál működik a hang funkció, míg a Firefox-nál be kell gépelni a képletet, és a tudományos számológép megjelenik, miután végeztünk.

Számológép funkciók

A számológép minden tudományos számológéphez hasonló funkciókkal fel van szerelkezve, beleértve a sinust, cosinust, tangenst, logaritmust, exponenciális-számolást és a négyzetgyökvonást. Mobil felhasználók teljes nézetben is használhatják, hogy láthassák az összes funkciót.

A tudományos számológép a Google grafikus számológépéhez kapcsolódik, emellett elérhető a keresősávban, amit több mint egy éve vezettek be, hogy mindenhol gyönyörködtessék a matekzseniket.

Most, hogy a Google bevezette a tudományos számológépet a keresőjébe, megfontolhatná üzleti számológép integrálását is, amely szélesebb körnek jelentene vonzerőt, és a tudományos számológép alternatívájaként lehetne kiválasztani a beállításokban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.