Hirdetés
. Hirdetés

Túlságosan szeretjük ahhoz a Windows 7-et, hogy elengedjük

|

Hosszú lesz a búcsúzás.

Hirdetés

Hirdetés

Már csak néhány nap a Windows 7 utolsó hivatalos frissítéséig, és aztán a Microsoft nyugdíjazza minden idők egyik legsikerültebb operációs rendszerét.

Nem kétséges, hogy Windows 7 sikertörténet volt, és népszerűségét jelenlegi piaci részesedése is bizonyítja, amely magasabb, mint tíz évvel ezelőtt volt.

Ez a magas felhasználói arány azonban azt is mutatja, hogy a világ még nem kész a Windows 7 elengedésére, és túl sok felhasználó egyszerűen nem hajlandó megválni tőle.

A továbblépésre ott a Windows 8.1 és Windows 10, a Microsoft az utóbbit támogatja.

A Windows 7 agóniája tehát elhúzódik, de feltehető, hogy az ingyenes javítások megszűntével a folyamat fel fog gyorsulni, bár a cégek legfeljebb három évig fizetés fejében még kaphatnak biztonsági foltokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.