Hirdetés
. Hirdetés

Tűzfalgyártót venne a McAfee

|

A Stonesoft behatolásjelző termékeit beépítik majd a cég kínálatába.

Hirdetés

389 millió dollárért venné meg a Stonesoft finn tűzfalgyártót a McAfee, jelentette be a két cég közös sajtótájékoztatóján. Az Intel leányvállalata szerint a tűzfalak jelentik a biztonsági piac leggyorsabban fejlődő szegmensét. A Stonesoft termékei integrálódnak majd a McAfee termékeibe és a technológia rendelkezésre áll majd a McAfee IPS Network Security Platform és Firewall Enterprise kínálatában.

 

A Stonesoft éves jelentésében 40,1 millió eurós nettó bevételről számolt be, 451,000 eurós működési költség mellett. 2011-ben az árbevétel 30,6 millió euró volt. A cég 251 alkalmazottat foglalkoztat, és 6.500 ügyfelük van.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.