Hirdetés
. Hirdetés

TV Vision - kombinált tartalomszolgáltatás a BT-től

|

Ősszel indul a BT (British Telecommunications) világelsőnek számító szolgáltatása, amely a földi digitális televíziózást egyesíti igény szerinti film, TV és zene összeállítással, valamint interaktív szolgáltatásokkal

Hirdetés

A BT bejelentette, hogy országos, következő generációs TV szolgáltatása a BT Vision nevet kapta. A világelső szolgáltatás, amely a földi digitális televíziózást egyesíti igény szerinti film, TV és zene összeállítással, valamint interaktív szolgáltatásokkal, ősszel fog indulni, azonban a BT szélessávú ügyfelei, akik elsőként szeretnének hozzájutni ehhez az úttörő szolgáltatáshoz, már jelezhetik igényüket a www.bt.com/btvision honlapon.

A BT legutóbbi, az új szolgáltatás tartalmi megállapodásairól szóló közleményei tartalmaznak egy megállapodást az Endemol vezető produkciós TV társasággal a program összeállítás engedélyezésére és élenjáró interaktív tartalom kifejlesztésére a BT Vision számára. A cég nemrég írt alá egy megállapodást a Cartoon Network-el, hogy engedélyezze legnépszerűbb programjait, mint pl. "Powerpuff Girls" és "Dexter's Laboratory", valamint interaktív tartalom fejlesztését a BT Vision számára.

A BT Vision élvezi a világ legnagyobb szórakoztató vállalataival kötött, már bejelentett megállapodások előnyeit. Ezek többek között a BBC Worldwide, a Paramount és a Warner Music Group, a National Geographic Channel és a gyermek TV csatornák vezetői, a HIT Entertainment és a Nelvana. Az év során, az induláshoz közeledve a BT további újabb nagy neveket hoz nyilvánosságra.

Az ügyfelek filmek, zene és tévéműsorok széles skálájából, valamint úttörő interaktív és kommunikációs szolgáltatást választhatnak, ami mind elérhető tévékészülékükön keresztül.

A szolgáltatás az első lesz a világon, amely egyesíti földi digitális csatornák antennán keresztüli elérését igény szerinti szélessávú videóval. Ez az egyedülálló kombináció, ami a Microsoft szoftverfelületét és a Philips által gyártott set-top-box-ot használja, választást, ellenőrzést és kényelmet biztosít az ügyfeleknek. Egyéb fizetős televíziós szolgáltatásoktól eltérően, nem lesz kötelező havi előfizetés.

A BT Vision-t a BT Hub, a BT konvergált otthon stratégiájának középpontjában lévő eszköz teszi lehetővé. Szintén a hub teszi lehetővé a vezeték nélküli hálózat kialakítását a család számítógépei, laptopjai, valamint maximum öt egyidejűleg bonyolítható VoIP telefonhívás között.
Dan Marks, a TV szolgáltatásokért felelős ügyvezető mondta: "A BT Vision név választása kifejezi a szolgáltatás sikeréhez szükséges minőséget, és hangsúlyozza, milyen fontos lesz következő generációs televíziónk a konvergált világban. A BT Vision-t országszerte kínáljuk, nem fog a nagyvárosokra korlátozódni, és a Freeview-hoz hasonlóan nem lesz kötelező előfizetés."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.